L’EQUIP

El projecte està liderat per Candela

L’equip humà que porta a terme el projecte compta amb una àmplia trajectòria en el moviment LGBT i en el camp de l’educació afectiu-sexual.

SARA BARRIENTOS

Antropòloga, experta en violències masclistes i terapeuta d’orientació gestàltica. Sóc una de les fundadores de la Cooperativa Candela, on m’he dedicat durant molts anys a projectes educatius amb joves, a la formació i l’assessorament de professionals, així com a l’atenció a persones LGTBIQ+. Actualment combino la formació i la consultoria en qüestions feministes i LGTBIQ+ amb l’acompanyament terapèutic a La Cocina, Espacio de encuentro, psicoteràpia y transformación social.

EDURNE JIMÉNEZ

Sociòloga, educadora i investigadora feminista. Sòcia de la cooperativa Candela on coordino l’àrea de formació de professionals, acompanyo joves LGTB+ i assessoro entitats de tot tipus en la incorporació de la perspectiva feminista. Interessada en les metodologies feministes, també he estat investigadora en els projectes europeus GapWork i USVreact, ambdós orientats a la formació de persones adultes en el camp de les violències de gènere, membre del SIMReF i docent al Grau d’Educació Social de la URV. Estic finalitzant la tesi doctoral en el camp dels abordatges radicals de les violències de gènere.

ARNAU ROIG

Doctor en Comunicació i Gènere per la University of Illinois. Treballo com a docent a diverses universitats i escoles catalanes (UPF, UAB, ESCAC). He treballat en el món de la educació en la diversitat de gènere i sexualitat des de 2011. Col·laboro amb la unitat d’igualtat de la UPF on vam crear els primers cursos específics de temàtica LGTBI a la universitat i a més, participo com a investigador al grup critiCC. Faig formacions per formadors i PAS sobre temes de gènere i sexualitat i els meus interessos de recerca van desde la representació de la diversitat, a discursos en la cultura popular sobre diversitat, violència o imatge corporal. L’adolescència em sembla el moment perfecte per posar aquests temes en valor.

BORJA BELTRÁN

Tècnic en Animació Sociocultural i artista de circ i teatre. Em dedico a la intervenció social, principalment a través de les arts escèniques com eina de transformació social. He treballat amb totes les edats, però m’he focalitzat més en l’adolescència, principalment de col·lectius en risc d’exclusió social. Tinc una llarga trajectòria al sector social i en l’educació en el lleure, així com en projectes de circ social i teatre comunitari, en els que la perspectiva de diversitat de gènere i sexual s’hi troba present de manera transversal.

SILVIA MERINO

Soc educadora social i treballo a Candela des de l’any 2012, principalment en els projectes adreçats a la comunitat educativa, en els àmbits de la pedagogia feminista, la prevenció de les violències masclistes, l’educació afectiva i sexual i la diversitat sexual i de gènere. Tinc una àmplia trajectòria en el món de l’educació en el lleure, com a monitora i directora, així com en l’acompanyament a infants i joves en risc d’exclusió social. Crec en la meva feina i gaudeixo de la posada en escena, així com de la reflexió en matèria de gènere i sexualitats.