COL·LABORACIONS

Aquest projecte compta amb el suport TransFamiliaAMPGIL.

Pensem que la col·laboració de col·lectius i entitats de mares i pares de persones LGTBI+ és fonamental per a aquest projecte.

En primer lloc perquè és ens manté prop de les preocupacions de les famílies al voltant dels seus fills i filles, les seves dificultats i les seves necessitats. En segon lloc perquè el paper d’aquestes organitzacions és clau per a la difusió del projecte. Són la porta d’entrada a la Bandada de moltes famílies i alhora són una garantia per a moltes d’elles que el projecte funciona. En darrer lloc la Bandada fa també de pont entre les famílies dels i les joves que vénen a les colònies i trobades, i aquestes organitzacions. Moltes famílies arriben amb la mateixa necessitat que les seves filles o fills: trobar als seus iguals, a altres famílies amb qui compartir els seus dubtes i inquietuds.

Alhora, aquest projecte compta també amb el suport de l’entitat Colors de Ponent, una associació que promou accions de sensibilització, reivindiació i visibilitat del col·lectiu LGTBI de Lleida. Per nosaltres, tenir vincles amb entitats de diversos territoris és vital per fer arribar el projecte a adolescents que viuen fora de les grans ciutats, ja que l’àmbit rural és sense dubte un espai d’intervenció prioritari per projectes com el nostre. En concret, Colors de Ponent ens dona suport proveint beques per a adolescents lleidatan*s que vulguin participar a les colònies però no disposin de recursos econòmics per assumir el pagament de la inscripció.

Així mateix, el projecte compta amb la col·laboració i les faciliats del Centre LGTBI de Barcelona, lloc on es realitzen totes les trobades, amb l’objectiu d’apropar a les adolescents a un espai on entrar en contacte amb la comunitat LGTBI.

Resultado de imagen de centro lgtbi barcelona